Ingrediënten
- 200 g rundersukade
- 100 g Bresc Zwarte knoflookpuree
- 100 g knolselderij, brunoise
- 75 g runderfond
- 30 g boter
- 20 g kokosmelk
- 20 g Bresc BIO Fijne kruiden
- 20 g Bresc Vers gehakte ui
- 20 g boter
- 10 g maizena
- 10 g Bresc Zongedroogde tomatenpuree
- 2 dl olijfolie
- 1 dl witte wijn
- 1.5 dl slagroom
- 0.5 dl olijfolie
- 0.5 dl cognac
- 2 st kreeft
- peper, zout
- cress
Voor de court-bouillon:
- 10 g zout
- 2 l water
- 10 st peperkorrels, gekneusd
- 2 st bleekselderij
- 1 st witte ui
- 0,5 st wortel
- 0,5 st prei, wit
- 0,5 st citroen