Ingrediënten
- 2 bloedsinaasappels
- 2 vleestomaten
- 50 g Bresc Strattu di pomodoro
- 100 g frambozen
- 250 g suiker
- 3 g Bresc Basilicumpuree
- 200 g bittere chocolade
- 100 g room
- 50 g boter
- 2 blaadjes gelatine
- chocolade en cacaoboter om door te halen
Gebruikte bresc producten
Ingrediënten
Bereidingswijze
Snijd de tomaten en sinaasappels fijn en kook ze samen met de frambozen, strattu di pomodoro en suiker totdat er een stroperige massa ontstaat. Meng hier de basilicum doorheen en pureer het geheel. Verwarm de slagroom en los hier de chocolade in op, roer de boter erdoor en dan de siroop. Week de gelatine in water, meng door de groente- en vruchtenmassa. Stort de massa in een gewenste vorm en zet koel weg. Snijd de bonbon in balkjes en haal ze door gesmolten chocolade en cacaoboter.