Ingrediënten
- 20 pijlinktvissen van ongeveer 100 g
- 50 g Bresc WOKpeper
- 5 citroenen
- 25 g Bresc Andalusische knoflookpuree
- 625 g gewassen wilde spinazie
- 250 g pijnboompitjes
- 25 g Bresc gehakte knoflook
- peper en zout
- 375 g romaatjes
- 1 dl olijfolie
Ingrediënten
Bereidingswijze
Maak indien nodig de pijlinktvis schoon. Marineer de inktvis met de knoflook,Wokpeper, rasp van een citroen en wat olie. Verwarm de grillpan en grilleer de inktvis aan beide zijdes.
Was en droog de spinazie verwijder evt de dikke nerven. Verwarm de wok en roerbak de spinazie met de pijnboompitjes en de gehakte knoflook. Snijd de tomaatjes door en voeg deze toe. Breng op smaak met peper en zout.
Knijp de citroen uit boven de inktvis en breng het goed op smaak met grof zout en peper. Serveer direct met wat knoflookpuree of knoflookolie.